free css templates

Om Jensen På Hovedet


Den Jensen, som står På Hovedet, er undertegnede; Morten Dall. Jensen På Hovedet er min erhvervsrettede legeplads. En platform, hvor jeg sammen med mine kunder laver kreative knæbøj og selv springer ud som iværksætter med jævne mellemrum.

I Jensen På Hovedet har jeg siden 2003 løst opgaver for en række virksomheder og organisationer. Du kan se et udvalg under Referencer.

Min interesse for innovation og kreative processer startede i 1999, hvor jeg deltog i et idéudviklingsprojekt og blev forundret over, hvor famlende vi er overfor så vigtige størrelser som kreativitet og innovation.

Det blev startskuddet på en fortsat rejse mod bedre forståelse for innovationens væsen - drevet af en lyst til altid at forbedre og skabe en positiv udvikling.

Navnet 'Jensen På Hovedet'

...afspejler en vigtig del af kreativitetens væsen: nemlig at tage noget velkendt (og hvad er mere velkendt end 'Jensen'?) og se det fra en ny vinkel eller at kombinere det med noget uvant.

Ofte skal der ganske lidt til for at få et nyt perspektiv på verden, som kan inspirere til nye idéer.

Desuden er det sundt for Jensen at blive vendt på hovedet i ny og næ.

Det gode liv
 
Ultimativt handler "det gode liv" (igen både menneskets og virksomhedens) om at finde balancen mellem udvikling og gentagelse af det kendte. Sidstnævnte falder os overordentlig nemt, hvorimod udvikling kun bliver sværere med alderen. Derfor har alle en interesse i at udforske og dyrke kreativitet og innovation.
Mobirise

Få tips til at fremme innovation i din indbakke

Inspiration til fremtiden

Jensen På Hovedet tror inderligt på, at vi bliver gladere, mere produktive og tilfredse, når vi dyrker vores kreative og innovative sider

- både mennesker og virksomheder

© Copyright 2021 Jensen På Hovedet ApS